Una dintre cele mai interesante si la moda meserii a ultimilor ani este aceea de make-up artist. Ca make-up artist evident ca trebuie sa ai simtul culorii, al simetriei, al formei, dar si al frumusetii.

Machiajul, chiar si cel zilnic, de rutina este un truc feminin care accentueaza trasaturile naturale,  da tuturor femeilor un soi de putere, de incredere si se simt mai frumoase. Indiferent ca este realizat cu minutiozitate si aproape se transforma intr-o opera de arta, fie ca de abia e prezent, machiajul este o metoda de exprimare, o extensie a frumusetii native, si nu o metoda de a ascunde.

Pentru a practica aceasta meserie cu succes trebuie sa ai simtul esteticului, bun gust, sa fii creativ si sa sti sa jonglezi cu nuantele in cel mai fin posibil mod. Cu alte cuvinte, cunostintele in cromatica sunt necesare, pentru ca in machiaj trebuie sa cobini culorile, sa stii care sunt nuantele potrivite in functie de culoarea ochilor sau a fizionomiei, culoarea parului, iar pentru evenimente speciale se tine cont inclusiv de, tunsoare, coafura, vestimentatie si locul desfasurarii evenimentului.

Un excelent make-up artist este colega noastra, care si-a demonstrat valoarea de fiecare data cand a fost solicitata. Ea este un fin observator, are maiestria de a identifica foarte repede si bine cele mai puternice trasaturi faciale si are capacitatea sa le puna armonios in evidenta,  stie sa comunice excelent cu clienta si stie sa ofere cea mai buna solutie in materie de machiaj pentru desavarsirea unui look incredibil de atractiv.

Serviciile noastre de make-up profesionist sunt executate:

  • de o persoana super specializata in domeniu, cu foarte multe diplome de participare la diverse evenimente de profil;
  • cu produse profesionale de cea mai buna calitate;
  • intr-un timp adecvat, in functie de complexitate;
  • exceptional = un machiaj elaborat, fara cusur, unde linia eyeliner-ului este trasata perfect, sprancenele par pictate, iar porii, ridurile sau acneea sunt ascunse cu dibacie sub straturile de fond de ten si pudra;
  • pe baza de programare.

Make-up-ul este o arta, una a frumosului si a culorii, care are la baza anumite reguli al caror scop este sa va faca pe voi sa fiti cu adevarat frumoase. Si haideti sa fim sinceri, nu asta isi doreste orice femeie?

Dupa ce beneficiati de un machiaj profesionist, ca cel realizat de o specialista, puteti, fara grija si stres, sa imortalizati momentul si sa va laudati, punandu-l ca poza de profil fara alte filtre pe orice Social Media, chiar nu mai este cazul!

Pe langa alegerea rochiei de mireasa, coafura, unghiile si felul in care iti ingrijesti tenul si make-up este un aspect extrem de important. Vrei sa fii stralucitoare in momentul in care vei pasi spre altar? Asculta recomandarile expertilor nostri.

Pentru a arata impecabil in ziua nuntii, este necesar ca, inainte de marele eveniment, sa mergeti la proba de machiaj. Aceasta etapa este extrem de importanta si va poate scapa de mult stres si de multe griji in ziua cea mare. Alegeti un machiaj care credeti ca v-ar avantaja si veniti catre un profesionist in arta machiajului precum este al nostru. De asemenea, fiti deschise la sfaturile si propunerile make-up artistei Exclusive4you, experienta ei s-ar putea sa va ofere o varianta perfecta in ceea ce priveste machiajul (descopere mai multe detalii la sectiunea Partener Evenimente).

Lucram cu cele mai bune produse profesionale: MAC, BOBBY BROWN, JUVIAS’S, MARK WIRLEN, INGLOT si MALU WILZ

Sfaturi utile de la specialist / make-up artist:

Pentru a fi in mod constant atractiva, o femeie recurge la fel de fel de tertipuri si trucuri. Oricare reprezentanta a sexului frumos are propriile sale secrete de frumusete, printre acestea se numara si diversele tipuri de machiaj, chiar daca nu ne-am dat seama uneori. Tipuri de machiaj universal valabile: straubing, smokey eyes, tumblr, lifting, retro, yoump, Chicago, etc. – in limbajul curent sunem familiarizati cu alt mod de abordare, denumindu-le (de mireasa, de soacra, de nasa, de tanara care are majoratul, pentru banchet, pentru balul de absolvire, special, deosebit si tot asa).

La oricare dintre evenimentele de mai sus urmeaza sa participi, si totusi nu joci in rolurile principale, trebuie sa ai in vedere un singur lucru: ramai in zona de confort, evitand machiajele stridente, nuantele sidefate si combinatiile excentrice. Machiajul pe care il vei purta va spune multe despre tine, iar aici tu decizi ce impresie vrei sa faci in cadrul respectivului eveniment.