Cine suntem? EXCLUSIVE 4 YOU este o echipa unita ca spirit, cu o diversitate de talente, bine structurata, eficienta, receptiva si deschisa la schimbare, adaptandu-se continuu la cerintele membrilor sai, dar mai ales la cele ale pietei industriei de infrumusetare. Esential pentru constituirea echipelor de lucru performante este sa punem in aplicare principiul” oameni potriviti la locul potrivit”.

Echipa salonului Exclusive4you lucreaza cu pasiune si eleganta si o leaga aceleasi principii: versatilitatea, prezenta foarte ingrijita, agreabila, persoane carismatice, talentate, cu atitudine pozitiva, serioase, punctuale, riguroase, rabdatoare, cu bun gust si nu in ultimul rand persoane super calificate, apreciate de cliente/ti, cu experienta relevanta, avand un portofoliu de manopere divers.

In ultimii 10 ani, ne-am perfectionat continuu serviciile de infrumusetare si ne-am structurat in cinci departamente  COAFOR, BARBER SHOP, COSMETICA, MANICHIURA-PEDICHIURA / UNGHII TEHNICE si MAKE-UP, unde clientii nostri s-au bucurat de toata atentia, respectul si rezultatele minunate pe care si le-au dorit.

In spatele fiecarui serviciu si al rezultatelor frumoase pe care le obtinem, se afla multa munca, pasiune, creativitate, profesionalism si mult suflet.

Experienta acumulata in multi ani minunati, o impartasim cu drag in fiecare zi, oferind clientelor noastre, sfaturi personalizate, perfect adaptate nevoilor si dorintelor acestora. Frumusetea este pentru noi un concept absolut, pe care ne straduim in permanenta sa il ridicam la nivel de arta, alaturi de clientele noastre.

La salonul Exclusive4you vei primi intotdeauna mai mult decat servicii profesioniste. Aici vei afla ce ti se potriveste cel mai bine, vei primi intotdeauna cele mai bune sfaturi, iar atmosfera relaxanta, caldura si respectul cu care vei fi tratat/a, vor face dintr-o vizita obisnuita intr-un salon de infrumusetare, o experienta deosebita.

Atunci cand membrii echipei sunt omogeni exista o serie de avantaje, insa omogenitatea poate sa limiteze punctele de vedere, ideile si creativitatea. Consideram ca totusi, din diversitate provine o baza mai mare de talente, informatii si perspective variate care pot sa ne imbunatateasca rezultatele muncii.

Ceea ce conteaza depinde de preferintele si gusturile voastre. Alegerea va apartine! Obiectivele noastre comune de indeplinit sunt: servicii de calitate, cu rezultate exceptionale, orientate spre satisfactia clientului nostru.

Rezultatul obtinut intr-o echipa este mai mare decat suma eforturilor individuale. Daca nu i-ati intalnit in persoana inca, va prezentam echipele noastre de profesionisti talentati, care va stau la dispozitie pentru orice serviciu de infrumusetare:

ECHIPA

IRINACoafor / senior hairstylist
CRISTINA Cosmetica – Estetica / senior eyebrowstylist
ROXANAManichiura-Pedichiura – Unghii tehnice / technical nail specialist
LAURENTIUBarber Shop /senior hairstylist

*doar pe bază de programare Make-up / make-up artist

ECHIPA

RELY – Coafor / senior hairstylist
MIOARA – Cosmetică – Estetică / senior eyebrowstylist
DIANA – Manichiură-Pedichiură -Unghii tehnice / technical nail specialist

LAURENȚIU – Barber Shop /senior hairstylist

Locatia nu a fost aleasa nici ea intamplator pentru ca si ea joaca totusi un rol semnificativ in succesul sau esecul unei firme, astfel s-a avut in vedere respectarea unor criterii esentiale, in special legate de confort, iar confortul astazi presupune mai multi factori de indeplinit pentru un salon de infrumusetare, precum:

– Locatie generoasa, extrem de spatioasa, insa intima, chiar daca se intinde peste 200 metri, acestia sunt compartimentati pe sectiuni dedicate fiecarui serviciu oferit pentru confortul vostru;
-Abianta moderna, monitorizata si securizata, adaptata noilor tendinte tehnologice, conexiune la Internet/Wi-Fi, televiziune;
– Bine intretinuta, intr-un cuvant foarte curata, pentru siguranta tuturor – se respecta protocolul de igiena dedicat saloanelor;

– Dotata si utilata cu tehnologie dedicata, echipamente si produse de inalta calitate;
-Accesibila tuturor, tarife care reflecta pretul corect al raportului dintre calitatea produselor folosite si servicilor executate de o echipa de profesionisti intr-o locatie placuta;
– Stradala, cu acces facil si rapid direct din B-dul. Nicolae Grigorescu la foarte multe mijloace de transport public;
– Terasa noastra sau our little green place, unde pe timpul cat temperatura de afara permite puteti sa savurati o cafea sau un ceai;
– Se respecta regulile impuse de autoritati cu privire la prevenirea imbolnavirii cu SARS Cov2 (COVID-19). Desfasurarea activitatii a fost regandita in noul context, am sporit gradul masurilor de protectie si a controlului cu privire la evidenta vizitatorilor.

✒ Uneori neintentionat, se pot decala putin programarile dvs. Ne cerem scuze, va rugam sa ne iertati si sa manifestati intelegere. Intarzierile se pot produce, fie din cauza dorintei noastre de a excela si de a acorda atentia cuvenita fiecarui client, ca acesta sa fie extrem de multumit de serviciile noastre, fie din cauza noului context in care lucram, respectand protocolul cu privire la riscul de infectie cu SARS-CoV-2 (Covid-19). Desfasurarea activitatii a fost regandita in noul context, am sporit gradul masurilor de protectie si a controlului cu privire la evidenta vizitatorilor.

✒ Va sfatuim inainte de a va face o programare pentru o colorare CREATIV (Ombre, Balayage, Bronde sau Shatush) sa va prezentati in salon si sa va consultati cu hairstylistele noastre in privinta tipului de colorare pretabil dorintelor dvs., a timpului necesar pentru o executare corecta, cat si cu privire la costuri.

✒ Pentru situatii care implica analiza/consiliere, cat si pentru informare corecta venita din partea uneia dintre hairstylistele noastre catre dvs., daca se solicita operatini cu risc, care pot conduce la deteriorare grava a parului dvs., va solicitam acordul scris, inainte ca operatiunea sa fie executata propriu-zis, cu privire la faptul ca ati fost informata si ati inteles riscurile la care va expuneti.