De unde am pornit?

In spatele oricarei firme se afla tot oameni care au trecut prin anumite intamplari ca sa ajunga unde sunt in prezent. In toamna anului 2011, incepeam o aventura ce avea sa ma convinga, daca mai era nevoie, ca unele din cele mai placute sentimente pe care le putem trai ca oameni vin atunci cand contribuim la ceva mai mare decat noi, atunci cand oferim ceva si altora.

Ne aducem aminte cu totii cu zambetul pe buze de acele vremuri de pionierat in domeniul industriei infrumusetarii si suntem incantati de ceea ce a adus viitorul, de evolutia noastra si de ceea ce am realizat.

Tot ceea ce am realizat noi in materie de infrumusetare a fost ca o reflexie a cerintelor care au venit de la clienti, deoarece ei au fost si au ramas oglinda noastra.

Business-ul nu a inceput doar de aici, drumul a fost mult mai lung si s-au concretizat mai multe proiecte de la inceputul anilor 2000, insa ideea deschiderii unui salon de infrumusetare a fost cel mai indragit proiect finalizat. Chiar daca profilul pregatirii mele nu ma recomanda sub nicio forma, avand o alta expertiza profesionala, poate a contat totusi la implementarea proiectului cu succes experienta in coordonarea si conducerea unor echipe de lucru cu oameni care au simtit cel mai profund tranzitia de la o piata absolut inchisa si controlata la una libera, concurentiala.

Am pornit gandindu-ma sa fac ceva special pentru piata serviciilor de infrumusetare, un coafor in sectorul 3, altfel pentru cartierul TITAN, o combinatie fericita de grija, naturalete si simplitate, optimizat pentru satisfactia si rasfatul exclusiv al celor care i vor deschide portile. Titulatura lui a venit de la sine, asa incat l-am numit EXCLUSIVE 4 YOU, un mix de servicii de infrumusetare, executate cu maiestrie de o echipa de profesionisti intr-o locatie moderna, iar cu ajutorul clientiilor nostri, pentru ca fara ei nu am fi reusit ceea ce suntem astazi, Exclusive4you, este un salon respectabil in sectorul 3 al Bucurestiului, unde locatia se imbina armonios cu valoarea cea mai de pret, resursa noastra umana.

Salonul nostru de infrumusetare Exclusive4you ofera angajatiilor sai un mediu stabil si promoveaza valori esentiale precum: echilibru dintre viata profesionala si cea privata, mediu de lucru pozitiv, recunoastere, recompensare si consolidarea unui comportament corect.

Orice firma isi doreste sa atraga si sa retina angajati performanti. Nu toate reusesc, insa, in aceeasi masura. O forta de munca competenta este nucleul oricarei afaceri de succes. Ne-am straduit sa atragem mereu personal de calitate. Iata-ne astazi la 10 ani de la deschiderea coaforului sa ne mandrim cu oamenii nostri pentru ca avem motive intemeiate. Suntem fericiti si deosebit de incantati ca avem o echipa de adevarate valori care lucreaza pentru acelasi obiectiv comun – satisfactia clientului, insa nu oricum, ci cu talent si cu multa pasiune, pentru ca rezultatul sa fi precum intr-un atelier de creatie, o adevarata arta.

La Exclusive4you, credem in frumusetea creata de natura si desavarsita de mainile specialistilor nostri. Timp de un deceniu, frumusetea a fost pentru noi un concept absolut, pe care ne-am straduit in permanenta sa il ridicam la nivel de arta, alaturi de clientele noastre. La Exclusive4you totul incepe cu o dorinta, un vis sau un ideal de frumusete si prinde contur datorita inspiratiei, talentului si experientei specialistilor nostri.
Ne-am adaptat continuu, oricaror provocari, fara a ne limita la niciuna, indiferent care a fost ea si ne-am urmat scopul asa cum era firesc si natural, inconjurandu-ne de oameni de valoare, avand mereu pretentii, ca echipa sa fie una solida si compacta.

Memorabil totusi ramane anul 2020, care a fost un an extrem de complicat pentru fiecare dintre noi. Cu toate acestea, asa cum se intampla de obicei, provocarile majore nu fac decat sa ne intareasca sa devenim si mai puternici decat ne-am fi imaginat vreodata. Am constientizat ca trebuie sa anticipam tendintele, sa identificam noile oportunitati si sa adoptam strategii rafinate pe termen mediu si lung.

Ca si riscuri pentru business, pe langa impactul negativ adus de criza sanitara in ultima perioada, cel mai mare prejudiciu pe care a trebuit sa-l evitam a fost acela ca cei mai buni angajati sa nu ne paraseasca pentru ca nu le-au fost intelese nevoile, fiind conștienți ca nu trebuie sa le dam niciunul din motivele de abandonare a grupului, cum ar fi: lipsa provocarilor profesionale si sentimentul de stagnare, o relatie defectuoasa cu administratorul sau colegii, sentimentul ca nu le este apreciata munca, un raport disproportionat intre performante si nivelul recompenselor, un nivel scazut de autonomie, sau dimpotriva, prea putin feedback, un volum de munca excesiv, un mediu de lucru stresant.

Consideram ca nu am intampinat niciunul din motivele expuse mai sus, din contra putem privi in urma cu satisfactia lucrului bine facut si, totodata, putem privi catre viitor cu increderea ca vom evolua constant, cu pasi mici, dar fermi, impreuna cu voi, clienții noștri fideli.

Si pentru ca traim alte vremuri, in era digitalizarii, trebuie sa aducem in discutie si felul cum interactionam de la distanta sau in mod direct. Ne bucura aprecierile voastre si va multumim foarte mult, ori de cate ori le postați pe pagina noastră de Facebook,  pe alte canale de social media sau si mai mult, ni le adresați personal în salon. Le asteptam cu mare nerabdare si pe viitor. Insa, prin diversitatea si multitudinea clientelei, nu intotdeauna reusim sa-i facem multumiti pe toti, ca sa atingem performanta unui feedback 100% pozitiv din aprecieri. Si noi suntem oameni si nu suntem perfecti! Vom fi atenti mereu sa fim printre cei mai buni!

Transmit sincere aprecieri pentru eforturile depuse de intreaga echipa în decursul celor 10 ani de activitate, iar pe clientii nostri îi asigur ca, deși trăim cu toții momente grele, din cauza crizei sanitare, care a produs prejudicii și în plan economico-social, planul nostru ambitios, misiunea noastra este sa continuam sa prestam servicii de calitate, in siguranta si la un pret corect si în viitor

Multumim tuturor persoanelor care au fost alaturi de noi in acesti ani minunati, va multumim pentru incredere, fidelitate si recenziile minunate care ne-au motivat sa ne desavarsim munca si serviciile.

Iubim frumusetea, iar asta ne ajuta sa realizam lucruri absolut minunate.

Exclusive4you  / Administrator G.C.